Wie een recreatiewoning koopt in De Achterhoek is trendsetter, een voorloper zoals u wilt. In ieder geval als u de recreatiewoning koopt bij EuroParcs Resort De Achterhoek.

Want dat EuroParcs beseft dat de eerste indruk het hem doet is al lang geen geheim meer.  Het familiebedrijf heeft er dan óók op EuroParcs Resort De Achterhoek werk van gemaakt. Eind 2016 was al de horeca aan het water vernieuwd en werd daar bovendien een binnenzwembad geopend. Maar wie nu een recreatiewoning koopt op EuroParcs Resort De Achterhoek krijgt bij de ingang direct een glinstering in de ogen oftewel het ‘wauw-effect’ op het netvlies.

De entree heeft een nieuwe frisse look gekregen en ook het restaurant is volledig gemoderniseerd. Deze investeringen hebben ertoe geleid dat een recreatiewoning kopen in of beter gezegd op De Achterhoek nog meer loont. Het resort is zogezegd nog meer op de kaart gezet.

Het Friends ’n Bites concept, waarmee ook EuroParcs Resort De Rijp, EuroParcs  Resort Poort van Amsterdam en EuroParcs  Resort Limburg verrijkt zijn, is nu ook toegepast op EuroParcs Resort De Achterhoek. Dat houdt in veelzijdige horeca met een restaurant, een luxe snackbar en wat al niet meer. Bovendien is een rustiger omgeving gecreëerd doordat de ruimte om de horeca heen autoluw is gemaakt. Tegelijkertijd is het terras vernieuwd en vergroot, zodat ouders en grootouders op hun gemak buiten of binnen kunnen genieten van culinaire specialiteiten terwijl de kinderen buiten spelen. Voor de kinderen is verder naast de bestaande buitenspeelterreinen en indoor speelparadijs een nieuwe speelplek aangelegd met allerlei speelattributen. Dit alles creëert beleving, daarmee hoger verhuuropbrengsten en de conclusie dat het kopen van recreatiewoningen in/op De Achterhoek loont als investering.

Tel hierbij nog eens op dat ook de horeca inpandig is aangepakt.  Binnen hebben onder meer de plafonds een metamorfose ondergaan. Het geheel is bovendien aangekleed met hippe en warme kleuren die passen bij de tijd. Dat houdt in veelal lichte kleuren die vrolijkheid uitstralen, maar ook het sfeervolle cognac bruin dat geassocieerd wordt met een warme familiaire sfeer. EuroParcs Resort De Achterhoek gaat ook anderszins mee met de tijd door het gebruik van milieuvriendelijke vervoersmiddelen te promoten. Dit alles zodat de koper van de recreatiewoning op De Achterhoek, wanneer hij een enkele keer zelf gebruik van de investering wil maken, eropuit kan trekken. Hij kan  de elektrische fiets opladen, terwijl het gezin geniet van een hapje of drankje.