Je eigen kasteel kopen in de meest kasteelrijke regio van Nederland, dat houdt het kopen van een bungalow in de Achterhoek in. EuroParcs Resort De Achterhoek biedt de mogelijkheid een bungalow te kopen met een adellijk gevoel.

Dat komt doordat elk van de bungalows op De Achterhoek een onderscheidende architectuur heeft waarbij duidelijke verwijzingen in het design zijn naar de bouwtraditie van de regio. Deze zogeheten streekgebonden architectuur is echter maar één van de onderscheidende aspecten van de ‘EuroParcs-kastelen’. Zo is de inrichting zo luxueus en vol comfort dat u als koper van deze bungalow de indruk hebt dat het niets anders is dan thuis. En dat is nu precies wat de gasten van de bungalow, als u als koper van de bungalow in de Achterhoek besluit deze te verhuren, ook meekrijgen als ze binnenkomen.

Dat maakt dat bungalows op vakantieparken zoals EuroParcs Resort De Achterhoek enorm goed in de markt liggen. Waarbij ook gezegd moet worden dat meespeelt dat EuroParcs Resort De Achterhoek gelegen is op een absolute A-locatie bij Lochem in hartje Achterhoek waardoor gasten in de natuur verblijven en toch dichtbij de stedelijke voorzieningen. Waarbij daarnaast ook vermeld moet worden dat  een andere reden van de populariteit van EuroParcs Resort de Achterhoek is gelegen in het feit dat u als koper van een bungalow op De Achterhoek ook profiteert van alle faciliteiten en voorzieningen. Van het binnenzwembad tot de zwemvijver, van de buitenspeelterreinen met digitale toepassingen tot het indoor speelparadijs en de veelzijdige horeca.  Van deze faciliteiten en voorzieningen maken de gasten namelijk ook gebruik en zij uiten hun tevredenheid daarover op social media en via reviews waar u als koper van een bungalow in de Achterhoek wederom van profiteert. Dat leidt namelijk tot een nog hogere bezettingsgraad.

En dan is er nog een reden waarom een bungalow kopen in de Achterhoek interessant is: de omvang van deze vakantiehuizen. U weet als koper van een bungalow verzekerd dat EuroParcs grotere groepen mensen kan huisvesten in uw bezit. Dat heeft tot resultaat dat u als koper van de bungalow op De Achterhoek grotere verhuuropbrengsten ziet binnenkomen.

Heeft i interesse in het kopen van een bungalow in de Achterhoek? Bekijk dan hier het actuele aanbod van Europarcs verkoop.